Van der Valk Vakanties
Vertrouwd, verzorgd en voordelig! Met van der Valk vakanties gaat het Nederlands Snowkayak Team veilig en zonder zorgen naar Oostenrijk! Van der Valk Vakanties: Hoofdsponsor Nederlands Team.
Kanoshop.nl
Kanoshop is de webwinkel voor al uw kajak/kano uitrusting. Materialen die gebruikt worden voor het WK worden ter beschikking gesteld door Kanoshop Holland.
  Artistic Sportswear
Alles op het gebied van kleding en veiligheid voor in en op het water. Artistic voorziet het team van fraaie protectie-helmen. keep the head cool!
  Nike Vision
De coolste look en het beste zicht, Nike Vision zorgt voor een zonnebril die bij je past! Het team kan nu goed voor de dag komen.
Snowworld Zoetermeer
Met dank aan Snowworld Zoetermeer hebben de Gliders de mogelijkheid gehad om zich in het vlakke Nederland optimaal voor te bereiden op het WK!
  Booster wax & protection
Gliden als een gek, booster verzorgt de juiste en supersnelle wax voor de kajaks. Ook aan de veiligheid is gedacht, rug-en bilprotectie behoren tot de uitrusting van het team.
 

Sinner Eyewear
Sinner zorgt voor de goggles, die het Nederlandse team draagt tijdens de race, waardoor opspattend sneeuw geen belemmering vormt en zo de meest ideale baan kan gliden!

Spits
Dagblad Spits is één van de grootste van Nederland met een bereik van ruim 1,7 miljoen lezers per dag!

  Skullcandy
Deze partner is dé specialist op het gebied van sounds voor de diehard outdoor sporter. Skullcandy, een snoepje voor het gehoor!
 Outdoor Valley
Het outdoor walhalla van Nederland. Alles is mogelijk voor jong en oud. Dankzij Outdoor Valley kunnen de Gliders naar het WK!
 

Teva Sandals
Teva is al jarenlang het toonaangevende sandalen merk van de wereld. Een echte watervriend, ook van bevroren water!

  Salt Magazine
Dankzij Salt Magazine zijn wij op het idee gekomen om deel te nemen aan het Wereld Kampioenschap Snowkajakken. Get Salt!!!
  Kanosport Zwalker
Zwalker organiseert al meer dan 25 jaar reizen / cursussen / vakanties op het gebied van wildwater kajakken, vlakwater kajakken, open kano varen, zeekajakken en branding varen.
  Outdoor Photography
Jasper Polak is een professionele fotograaf en fotografeert met name outdoor gebeurtenissen. Neem eens een kijkje in zijn portfolio.
Design by Flamingo Design